zondag 7 oktober 2012

terug van weggeweest...

Na een lief maar kordaat duwtje in de rug van carlotta ben ik weer terug van weggeweest.
Tussen dit en het vorige bericht stond mijn leven uiteraard niet stil. Al verlang ik daar momenteel wel naar...dat de wereld eventjes stopt met draaien tot ik zeg 'OK ik ben er weer klaar voor' maar zo werkt het zeker niet?
In dat gezellig bomma huisje van vorig bericht woon ik ondertussen en de eerste klusjes zijn ook al achter de rug.
In het begin van 2012 sprak ik over goede voornemens en ook dat mijn papa moedig aan het vechten was maar ondertussen heeft dat verhaal jammer genoeg geen goed einde gekregen. Een week geleden is mijn papa overleden en ook al wisten we dat het eraan zat te komen toch is het een schok en doet het zeer.
Ik las ergens in een boekje over rouwverwerking de uitspraak 'tijd heelt alle wonden' erbij stond verklaard dat niet de tijd op zich de wonden heelt maar wel wat je met die tijd doet. Nu, hoop ik dat mijn blog lichtjes therapeutisch mag werken voor mij. Niet gevreesd, ik zal hier niet het ene zielige bericht na het andere neerpennen maar wel proberen terug de schoonheid in de kleine dingen des levens te zien.

1 opmerking:

  1. Goed gedaan :) Het was vooral een liefdevol duwtje... Als de wereld iets te snel draait, kom dan gewoon even taart eten bij mij. Dikke kus! xxx

    BeantwoordenVerwijderen